GROOVE TABLE

Designet af Christian Troels, 2021

GROOVE TABLE er et eksklusivt massivtræsbord der kombinerer ren enkelhed og sofistikeret design. Bordet er udviklet af danske Christian Troels, designeren bag CORDUROY TABLE fra 2018 og TEN TABLE fra 2019 - sidstnævnte i samarbejde med dk3 grundlægger Jacob Plejdrup. GROOVE TABLE blev lanceret som sofabord i 2020, og nu fås det eksklusive design også som spisebord.

Massivtræets naturlige skønhed spiller en vigtig rolle i bordets konstruktion og går i fint samspil med de mange flotte designdetaljer. De konisk drejede træben løfter elegant den imponerende bordplade på 5 cm, hvilket er ret enestående for en bordplade i massivtræ. De karakteristiske riller på bordpladens kant er lavet med et specialfremstillet fræsehoved, opfundet og konstrueret af Christian Troels til udviklingen af TEN TABLE i 2019. Bordet kan fås med enten fast bordplade eller med udtræk.

GROOVE TABLE skiller sig ud med sin imponerende detaljerigdom, der giver bordet et helt særligt udtryk og fremhæver træets naturlige æstetik.

Stay up-to-date

Sign up for our newsletter and get the latest news and inspiration from dk3.

Sign Up